vlees

5 populaire vleeswaren voor de barbecue

vlees

De beste manier om vlees te koken voor op de barbecue, is door het soort vlees te kopen dat je wilt koken en het vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. Vlees kan op veel verschillende manieren worden gekookt, afhankelijk van het soort vlees dat u koopt.

Als je vaak vlees kookt, heb je waarschijnlijk een goed idee van welke soorten vlees je graag eet.

De vijf basisstukken van vlees die gewoonlijk voor barbecues worden gebruikt, zijn rundvlees, varkensvlees, kip, kalkoen en lam. Rundvlees is waarschijnlijk de meest voorkomende snit die in de VS wordt gebruikt voor barbecues. Rundvlees kan zowel rauw als gekookt worden gekookt door middel van barbecuesaus.

Varkensvlees is een mager stuk vlees dat zacht is. Vanwege het lage vetgehalte wordt het vaak gebruikt als eiwitbron voor vegetarische diëten. Barbecue-varkensvlees bestaat uit het achterste deel van het varken inclusief de ribben, lendenen en het borststuk. Vanwege de rijke smaak van het borststuk wordt gebarbecued varkensvlees normaal gesproken aan het einde van de bereiding toegevoegd, zodat het vlees sneller kookt.

Kip is een ander populair vlees voor barbecue. Het is mager met een middelgrote ronde biefstuk. Net als rundvlees kan het worden gegrild, gebakken of geroosterd. Hoewel er enige discussie is over de vraag of kip malser is dan rundvlees, is het hoe dan ook geweldig op de barbecue.

Rundergehakt is meestal het goedkoopste stuk vlees dat u zult vinden. De meeste mensen gebruiken gehakt in hamburgers. Als u echter een gezondere optie wilt, is kipfilet een goede tweede. Er zijn ook speciale vleessoorten zoals wild en wild die verkrijgbaar zijn als hamburgers en andere soorten vleesburgers. Hertenvlees lijkt op rundergehakt, maar is iets kleiner dan het vlees dat in hamburgers zit.

Ten slotte kun je lamsvlees in vele soorten vinden. Enkele van de meest populaire soorten zijn: Indiaas, Spaans, Italiaans, Grieks en Midden-Oosters. Naast de hierboven genoemde delen, kan lamsvlees ook worden geleverd in lendenen, achterschenkel en ribbenpunten. Deze stukken zijn geweldig wanneer ze worden gegrild, geroosterd, gestoofd of geroosterd.

Als je op zoek bent naar geweldig barbecuevarkensvlees, zoek dan naar tri-tip beef.

Tri-tip beef heeft een zoetere smaak dan de meeste andere stukken vlees, waardoor het uitstekend geschikt is voor barbecues. Om tri-tip rundvlees te bereiden, marineer het vlees eerst een nacht in karnemelk. Kook het dan de volgende dag in een grote pan met de marinade. Als het klaar is, haal je het uit de marinade en leg je het op hete kolen.

Barbecuekarbonades zijn een andere veel voorkomende vleessoort voor barbecues. Om ze te koken, moet je eerst de barbecuesaus bereiden. Breng het vlees vervolgens op kamertemperatuur en rooster het ongeveer een uur op de grill. Als het vlees gaar is, kun je het serveren met aardappelsalade en een barbecuesaus gemaakt met appelciderazijn.

Hoewel deze vijf stukken vlees tot de meest populaire soorten behoren, kunt u ook andere soorten proberen, zoals kip, kalkoen, eend en zelfs wild. Kip is waarschijnlijk de meest populaire keuze voor gevogelte, waardoor het een uitstekende keuze is voor op uw bord. Hoewel kalkoen en kip niet dezelfde textuur en smaak hebben als rundvlees, zijn ze goede keuzes voor mensen die van kip houden. Ze zijn ook verkrijgbaar bij de meeste restaurantketens. Hertenvlees is magerder en is goed voor diëten met een lager vetgehalte.

Meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/