Arts

De snelle en gemakkelijke manier om diamantillustraties op uw foto te maken

Diamond painting foto

Diamond painting foto is een kunst voor kinderen. Het geeft kinderen plezier om hun eigen kunst te maken. Het is een uitstekende activiteit om artistieke vaardigheden van kinderen te oefenen. Je kunt ze leren om zich artistiek uit te drukken door hun Diamond Painting Picture te maken. Bovendien kunnen ze hun interesse in kunstnijverheid tonen door Diamond Painting Picture te maken.

Eerste stap: Koop een diamantverfset. Het is een belangrijke stap voor het maken van Diamond Painting Picture. Een Diamond Painting-kit van goede kwaliteit moet stapsgewijze instructies bevatten voor de montage en een Diamond Painting-foto. De kit moet wat benodigdheden bevatten, zoals verf, stencils, penselen, verfstandaard en een instructieboekje. Als je een kit koopt, is het beter om verf te kopen die speciaal voor canvas is gemaakt. Daarom kunt u geld besparen op verf.

Tweede stap: Koop een verfboor van de juiste maat voor uw schilderproject. U heeft de keuze uit een verfboor in verschillende formaten. Het doel van het kopen van een verfboor is om het gebied en de diameter te bepalen van de afbeeldingen die je gaat schilderen met de diamanten. Verfemmer moet worden gevuld met verf. Voordat u gaat schilderen, kunt u de verf met water bevochtigen, zodat u de diamant gemakkelijker in de emmer kunt dopen.

Derde stap: je moet het schildergebied voorbereiden op de diamanten. Bereid een rond kralenbord of plakgebied voor op minstens een voet afstand van de diamantschildering. Bereid ook verf en stencils voor. Als de afbeelding op een groter oppervlak moet worden afgedrukt, zoals een canvas, moet u zich voorbereiden op het extra werk van het uitrekken van het canvas.

Vierde stap: nu moet u een schildermedium selecteren voor uw Diamond-afbeeldingen. U kunt afdrukken op elk type glanzend fotopapier dat u maar wilt. Het is raadzaam om de kwaliteit van de afdruk te testen voordat u er een koopt, voor het geval de kit wordt geleverd met papier van minder kwaliteit. Als je de kit alleen met glanzend fotopapier koopt, moet je meer kopen om alle diamanten op je foto te bedekken.

Vijfde stap: bereid de tekengereedschappen voor. Je hebt een set ronde kralen en een wattenstaafje nodig. Kies de kralen die u zou gebruiken om de afbeelding te vullen. Diamantpatronen kunnen worden gemaakt met kruissteek en / of gewoon haakwerk. Als u niet bekend bent met deze tools, kunt u de instructies lezen die bij uw set zijn geleverd. Als je al vaardigheden hebt in haken of kruissteken, dan kun je leren hoe je kruissteken kunt maken door de aanwijzingen voor die specifieke methode te lezen.

Zesde stap: als je eenmaal alle benodigdheden hebt, moet je je foto voorbereiden. Een goed idee is om de diamanten in een luchtdichte verpakking te plaatsen en de container te besproeien met wat watergedragen, niet-giftige spuitverf. Laat de verf minimaal 24 uur drogen. Haal hierna de diamanten uit het blik en bewaar ze op een geschikte plaats voor toekomstig gebruik.

Zevende stap: Vervolgens moet u alle benodigde tekengereedschappen en -materialen verzamelen. Koop een fles Diamond-lijm en een tube acrylverf. Je gaat de acrylverf gebruiken om de diamanten op je fotolijst te plakken. De tubes Diamond applicator helpen je de verf gelijkmatig en soepel aan te brengen.

Achtste stap: u bent nu klaar om uw Diamond-kunstwerk te maken. Begin met het tekenen van de basisvorm van uw lijst op uw canvas. Teken vervolgens een diamant in het midden van het frame. Houd de andere zijden van de afbeelding vrij van diamanten. Gebruik een framekwast om de diamanten op het frame aan te brengen. Als u klaar bent, bevestigt u een goudkleurige achtergrond aan uw foto.

Negende stap: voor de laatste stap moet u uw foto op uw lijst afdrukken met behulp van uw diamanten kaderkit. Met behulp van het printproces kunt u een Diamond-foto maken met behulp van een Diamond-fotokit. Je hoeft alleen maar het bedrukte canvas te pellen en op je fotolijst te plakken. Plaats vervolgens een ronde diamant bovenaan de afbeelding die naar boven moet wijzen.

Ten slotte moet je je finishing touch toevoegen door een speciale glitterlijm te gebruiken. Breng de glitter eenvoudig aan op het onderste deel van het frame. Zorg er wel voor dat je frame goed bedekt is met de Diamond lijmwax. Plak daarna het bedrukte canvas midden boven op je foto. Nu kunt u eenvoudig met uw eigen twee handen een ruitvormige foto maken.

Bezoek voor meer informatie hun website op mythofasia.nl

Tagged