Bloemen

Hoe pioentulpen te bestellen

Hoe pioentulpen te bestellen

Pioentulpen zijn meerjarige bloemen die het beste groeien in een mild klimaat. Ze kunnen binnenshuis worden gekweekt en moeten regelmatig worden bewaterd. Eenmaal gevestigd, moeten pioentulpen een week of langer meegaan. Je kunt ze ook buiten laten staan, maar ze hebben voedingsstoffen nodig om de winter te overleven. Als u niet van plan bent om ze in de winter naar binnen te halen, kunnen ze enkele weken in uw tuin blijven staan .

pioen tulpen bestellen

Voor een extravagante bloemenweergave kunt u overwegen pioentulpen te bestellen. Deze elegante dubbelbloemige tulpen hebben veel meer bloemblaadjes dan gewone lelies, waardoor je een boeket met meerdere kleuren tegelijk krijgt. De populaire variƫteiten zijn zachtroze 'Angelique' ($ 20; QVC) en paars 'Blue Spectacle' ($ 7; Holland Bulb Farms). Sommige soorten hebben zelfs randen met franjes!

Pioentulpen zijn er in verschillende kleuren en zijn meestal dubbelbloemig. De meeste soorten hebben meer bloemblaadjes dan standaard tulpen, dus je kunt pioentulpen vinden die bij je interieur passen. Je kunt zelfs een mix van twee verschillende kleuren kopen, zolang ze maar dezelfde maat hebben. Je kunt er ook voor kiezen om een teddybeer pioen tulp aan te schaffen als je deze als cadeau wilt gebruiken.

Let bij het kiezen van pioentulpen op die met tweekleurige bloembladen. Moeder Natuur zal de tint van elke toon bepalen, en het aandeel van elke toon zal variƫren. Bovendien zijn pioentulpen populaire snijbloemen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor bruidsboeketten en arrangementen. Zorg er echter voor dat je niet te veel pioenrozen plukt, omdat ze bij sommige mensen kunnen leiden tot niezen.

Meer weten? Klik dan hier: Pluukz

Tagged