notitieboek

Koop Paperblanks

paperblanc

Paperblanks zijn papieren items die zijn gemaakt van gerecyclede materialen die worden gebruikt om andere producten van te maken. Dit paperblanks notitieboek is eigenlijk de Solis Mini, uit een serie met de naam Nova Stella. Het is in wezen ontworpen als een oud in leer gebonden boek zonder gravures. Het belangrijkste verschil met andere Paperblanks is dat deze wordt geleverd met een metalen clip die wordt gebruikt om het papier te vergrendelen. Dit is een belangrijke functie voor mensen die hun notitieboekje vaak gebruiken om foto’s en andere foto’s te maken die misschien niet veilig zijn om in het openbaar te laten zien.

Een ander kenmerk van dit notitieboekje is dat het wordt geleverd met een pendop. Als u een andere pen wilt gebruiken dan uw gebruikelijke schrijfinstrument, zal dit voor u goed werken. Behalve de pendop heb je ook een vakje voor de andere spullen die je misschien nodig hebt. De zak is eigenlijk gemaakt van leer, zodat je hem ook na gebruik van de notebook comfortabel kunt gebruiken.

Dit notitieboekje wordt ook geleverd met diverse accessoires. Er zijn enkele notitieboekjes met penhouders. Er zijn er ook die worden geleverd met een clip waarmee u op een bepaald oppervlak kunt schrijven. Er zijn ook notebooks met een magnetische clip waarmee u uw notebook gemakkelijk aan een tas kunt bevestigen om deze bij u te dragen. Er zijn ook notebooks die aan de ene kant een kleine opslagruimte hebben die u kunt gebruiken om de andere notebookaccessoires op te bergen. Al deze accessoires zijn gemaakt van leer, dus ze zijn duurzamer dan die van papier.

Deze notebooks kunnen worden aangepast aan uw behoeften. U kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals het klassieke ontwerp of het “moderne” ontwerp. Er zijn ook enkele Paperblanks-notitieboekjes die zijn gemaakt met het logo of de naam van het bedrijf of het merk van het product dat u vervoert. Al deze thema’s kunnen worden aangepast. Er zijn ook de Paperblanks-notitieblokken die worden geleverd met de afdrukmogelijkheden waarmee u de naam of uw logo op het papier kunt afdrukken.

Deze notitieboekjes kunnen ook in verschillende kleuren worden geleverd. Er zijn enkele Paperblanks-notebooks die in het zwart worden geleverd en er zijn ook enkele die in roze worden geleverd. Sommige zijn ook blauw. U kunt ook een notitieboekje krijgen met twee pagina’s en sommige met drie pagina’s. Sommige notebooks hebben de mogelijkheid om de naam of een logo op de eerste pagina af te drukken en de andere pagina heeft alleen een blanco pagina. Andere notitieboekjes drukken alleen de naam en het logo af. Er zijn ook notebooks met een ingebouwde rekenmachine die u kunt gebruiken.

Als u notitieboekjes voor uw gebruik wilt kopen, kunt u internet gebruiken om te zoeken naar verschillende websites die Paperblanks verkopen. Er zijn veel websites die Paperblanks-notitieblokken in verschillende prijsklassen verkopen. Bij sommige kunt u zelfs verschillende prijzen en functies vergelijken voordat u koopt.

Tagged