Arts

Tips die u moet volgen bij het kopen van diamantverf

Myth Of Asia

Als u nieuw bent op het gebied van diamanten sieraden maken, is er een behoefte aan u om met u een goede diamantschilderopslag te hebben om alle nodige maatregelen te doen. Allereerst zijn de benodigdheden essentieel als u een goed schilderij wilt maken met ronde kralen. Als u geen enkel aanbod in uw huis of kantoor heeft, kunt u gemakkelijk naar de buurtwinkels in de buurt gaan en de benodigdheden vinden, maar dat kan uren duren voordat u ze krijgt en u bent terug met lege handen en lege zakken. Dus, het is beter als je gewoon een lokale Diamond Jewelry-winkel bezoekt in plaats van het op de andere plaatsen te doen waar je op loopt met een lege tas.

Voordat u doorgaat naar de Diamond Painting Store zoals Myth Of Asia, moet u de maten van de beschikbare beeldformaten kennen. Dit is belangrijk omdat je de benodigdheden van verschillende fotoformaten wilt kopen. Als je dit niet weet, zou ik voorstellen dat je het moet leren van de verkooppersoon of manager van de winkel. Dan moet je hem vragen wat voor soort canvasgrootte die geschikt is voor jou om je eigen kralenfoto’s te maken. De grootte die u moet kopen, moet in overeenstemming zijn met het aantal ronde kralen dat u gaat kopen. Je kunt ook een kijkje nemen op het internet om de grootte te vinden die voor jou geschikt is.

Na het kopen van de afbeelding van uw keuze, moet u leren over de ezel die goed zal zijn voor de installatie van uw diamanten. Je moet de ezel kiezen die een lange en een rechte arm heeft die je pols zal ondersteunen tijdens het schilderen. Het is erg belangrijk om een rechte arm te hebben, zodat je je pols kunt vermijden als je schildert. De ezel moet van de juiste grootte en hoogte voor u zijn om een comfortabele zitpositie te hebben terwijl u leert hoe u een kraalstuk kunt maken.

Nu, na het kopen van het fotolijst en de ezel, moet u leren hoe u een gat kunt boren voor de installatie van de reeks kralen. Meestal zijn mensen niet op de hoogte van de boor die ze moeten gebruiken om de gaten te boren. Als u de instructie niet voorzichtig volgt, kunt u per ongeluk de string raken in plaats van het schildergebied. Als dit gebeurt, is er een risico om de kralen te breken. Dus, je moet genoeg tijd nemen bij het boren van de gaten.

Het volgende ding dat je moet doen nadat je de gaten hebt geboord, is om de kralen goed te streven. U kunt de kralen streven met behulp van een reeks volle cirkels of met volledige snaren. Als u niet bekend bent met de reeks volle cirkels, moet u de verkooppersoon of de eigenaar van de winkel vragen of hij u kan leren hoe u de kralen kunt steken. Maar als u de volledige stringboor koopt, moet u ook de volledige cirkelboor kopen om een goede boor in de bodem van de beadfoto te krijgen. Zoals hierboven vermeld, moet u de Diamond-schilderkit kiezen die de juiste boor heeft voor de taak die u gaat doen.

Na het string moet je beginnen te schilderen. Als u het project aan de muur doet, moet u eerst een laag primer plaatsen voordat u begint te schilderen. Dit maakt je muur er beter uit. Als u het project op een klein tafelblad doet, moet u slechts een kleine hoeveelheid verf zetten voordat u begint te schilderen. Dit zijn enkele tips die u moet volgen om de juiste diamantverfkam en de complete set boorkoppelingen te kopen.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/

Tagged