Blog

Vacature monteur Delft

Er zijn veel soorten monteurs. Een monteur technische dienst, een koeltechnisch monteur, in de telecommunicatie of brandpreventie om maar enkele voorbeelden te noemen. Voor een vacature monteur in Delft hoef je niet ver te zoeken. Welke baan in de techniek past bij jou?

Wat doen monteurs?

Als je kiest voor een baan als monteur dan zul je verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden en repareren van machines. Het kan zijn dat je betrokken wordt bij de bouw van een apparaat, in basis gaat het om bestaande machines en apparaten waarmee je aan de slag gaat. Afhankelijk van je specialisme en je functie kun je werken aan producten van één type of je werkt met een breed scala aan apparaten.

Waar moet je werken als monteur in Delft?

Bij een vacature als monteur in Delft zul je voornamelijk werkplekken bij jou in de omgeving vinden. Dit kan betekenen dat je in deze gemeente werkzaam bent, het is ook mogelijk dat je op andere locaties jouw werkzaamheden zult uitvoeren. Let er bij vacatures daarom goed op of er verwezen wordt naar een (groot) rijbewijs, eigen vervoer of de afstand naar jouw werkplek.

Wat is het salaris van een monteur in Delft?

Het salaris van monteurs kan sterk uiteenlopen op basis van het aantal uren dat je werkt, of het zeer gespecialiseerd werk is, aantal dienstjaren of de vraag in een sector of regio. Gemiddeld ligt het salaris voor een monteur tegen de 2300 euro bruto voor een fulltime medewerker. Wat jouw salaris wordt kan bij de vacature als monteur in Delft worden aangegeven, vaak wordt jouw loon later berekend.

Kan ik groeien in mijn baan?

Over het algemeen zullen er voor monteurs zeker mogelijkheden zijn om te groeien. Zo zijn er volop mogelijkheden voor cursussen die je kunt volgen. Vaak worden cursussen, trainingen en workshops betaald door de werkgever omdat zij er ook belang bij hebben. Als je later van opdrachtgever wisselt kun je profijt hebben van meer diploma’s en certificaten. Je kunt aan de vacatures van monteurs in Delft zien naar welke papieren gevraagd wordt.

WR werkt beter

Ben je op zoek naar een passende vacature als monteur in Delft? Er zijn niet alleen veel vacatures, er zijn ook veel vacature websites! Welke site voldoet het beste aan jouw belangen? WR.nl is een organisatie die al sinds 1989 actief is op het gebied van recruitment van personeel voor een breed scala aan werkgevers. Je vindt hier als werkzoekende de beste vacatures voor monteur, bij opdrachtgevers die aansluiten op jouw capaciteiten en voorkeuren. Met de jarenlange expertise van WR.nl en een team aan enthousiaste professionals zijn wij dé keuze voor ondernemend Nederland!