Verkeersdienst

Verkeersmaatregelen

traffic measures

Verkeersmaatregelen worden van kracht door wetgeving onder de Road Traffic Act 1984, Road Regulations 2020 en verschillende wettelijke instrumenten. De belangrijkste categorieën maatregelen die op elk moment kunnen worden toegepast, zijn onder meer; snelheidslimieten; verkeersremmende maatregelen; wegmarkeringen enz. Indien nodig kunnen ook aanvullende maatregelen worden genomen. De belangrijkste soorten verkeersbeheersingsmaatregelen die op verschillende tijdstippen kunnen worden toegepast, zijn onder meer; verkeersremmende maatregelen; wegmarkeringsapparatuur; Inrichtingen voor oversteekplaatsen voor voetgangers; en wegmarkeringsverf.

Verkeersremmende maatregelen worden voornamelijk gebruikt om de snelheden en snelheidslimieten voor al het verkeer te verlagen. Ze zijn effectief bij gebruik op kruispunten met hoge snelheden. Deze maatregelen moeten worden toegepast op plaatsen waar zeer druk verkeer is en waar het verkeer zich verplaatst in een gebied dat overbelast of gevaarlijk is. Op andere momenten kunnen verkeersremmende maatregelen in woonwijken worden gebruikt voor verhoogde veiligheids- en beveiligingsmaatregelen.

Veel mensen die verkeersremmende maatregelen hebben toegepast, hebben gemerkt dat ze hebben bijgedragen aan het verbeteren van hun rijvaardigheid en dat ze ook hebben bijgedragen aan het vergroten van hun rijvertrouwen. Het is gebleken dat de belangrijkste voordelen worden gezien in de vroege ochtenduren en dat dit het moment is waarop de meeste ongelukken plaatsvinden.

Het is aangetoond dat het gebruik van verkeersremmende maatregelen op een kruispunt het optreden van snel rijdende voertuigen vermindert. Deze omvatten de introductie van verkeersremmende borden die kunnen helpen om de snelheid van auto’s die een kruispunt naderen te beheersen en tegelijkertijd het lawaai van passerende voertuigen te verminderen. Verkeersremmende maatregelen  zoals verkeersborden kunnen worden gebruikt in combinatie met roodlichtborden en verkeerslichten om de snelheid van bestuurders te verminderen.

Verkeersmaatregelen door VS-ZH kunnen ook helpen om het aantal ongevallen ‘s nachts te verminderen, omdat het veel gemakkelijker is om een ​​voertuig te stoppen wanneer het niet wordt gebruikt, en dit maakt het minder waarschijnlijk dat er’ s nachts ongelukken gebeuren. Roodlichtapparatuur die helpt om verkeer tegen te houden dat niet over een weg rijdt, is ook ‘s nachts nuttig om het risico op ongevallen te verkleinen. Als verkeersborden en verkeerslichten worden gebruikt in combinatie met roodlichtapparatuur, kan dit het aantal ongevallen ‘s nachts helpen verminderen.

Verkeersmaatregelen kunnen worden gebruikt om veiligheid te bieden aan voetgangers die ‘s nachts wegen oversteken. Deze zijn voornamelijk bedoeld om bescherming te bieden aan overstekende kinderen en om het risico op ongevallen veroorzaakt door onervaren bestuurders te verkleinen. Roodlichtborden die helpen om voertuigen te stoppen die niet op de weg rijden, helpen jonge bestuurders ervan te weerhouden de weg in het donker over te steken. Kinderen die ‘s nachts de weg oversteken, kunnen baat hebben bij het gebruik van verkeersmaatregelen die hen helpen veilig te blijven en ervoor te zorgen dat ze niet worden afgeleid.

Tagged