gezondheid

Veroorzaakt het hamsteren van toiletpapier pandemie voor het coronavirus?

Toiletpapier

Iedereen moet elke dag minstens een paar keer doorspoelen, en bijna iedereen heeft nooit online toiletpapier gekocht of heeft daar geen goede ervaring mee.

Het probleem is niet zozeer de kosten als wel de logistiek om genoeg te bemachtigen om daadwerkelijk te gebruiken. Er zijn te veel andere manieren om afval te verminderen en geld te besparen, dus als u online naar toiletpapier winkelt, ga er dan niet vanuit dat u weet hoe u het moet kopen.

Net als al het andere, kunt u het beste voorzichtig zijn als u uw toiletpapier online koopt. Misschien wilt u eerst een proefversie proberen door een paar verschillende online retailers te bezoeken. Het enige probleem is dat de meeste populaire online winkels ook niet op voorraad zijn of te dure artikelen van externe leveranciers verkopen. Lees hier waarom twee experts beweren dat kopen bij een onafhankelijke winkelier schadelijker dan nuttig is.

De experts beweren dat er een verband bestaat tussen hamsteren en ziekte, en zij staven dit met bewijs. Dat bewijs komt in de vorm van een uitbraak van wat artsen ‘scooting’ noemen, wat resulteert in geïnfecteerde uitwerpselen die het spijsverteringskanaal binnendringen. Om het verband tussen de twee te begrijpen, helpt het om eerst te kijken naar de oorzaak van de uitbraak: hamsteren en toiletpapier.

Hier is hoe hamsteren en toiletpapier samengaan:

“Hamsteren” is de mentale toestand die resulteert in de opeenhoping van allerlei nutteloze en waardeloze objecten. De bezittingen van een hoarder zijn vaak onbruikbaar omdat ze al gebruikt zijn. Iemand die hamstert, kan zich ook schamen voor de schijn van zijn of haar bezittingen, dus houden ze ze verborgen. Dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt als mensen oude foto’s of items geheim houden: ze willen niet dat de “outback” ze ziet, dus verbergen ze het. De combinatie van het onvermogen om dingen weg te gooien en ze op een geheime plaats te bewaren, is wat de perfecte omgeving creëert voor de nieuwe pandemie: de nieuwe ziekte die ‘scooting’ wordt genoemd.

Dus wat heeft dit te maken met toiletpapier?

Het is erg belangrijk om uw handen en kleding uit de vuilnisbak te houden. Maar als je bent zoals de meeste mensen, hoef je dat niet te doen omdat je maar een beperkte hoeveelheid tijd in handen hebt. Misschien merk je dat je ergens haast hebt, zoals ‘s ochtends de deur uitrennen als je probeert om aan het werk te gaan. Wanneer je het einde van je dag bereikt en beseft dat hamsteren ervoor heeft gezorgd dat je allerlei soorten afval in je huis hebt verzameld, wordt je gedwongen te doen wat de experts je zeggen: alles weggooien.

Het verband tussen hamsteren en de nieuwe ziekte kan niet worden genegeerd. Deskundigen hebben al geoordeeld dat de twee voorwaarden verband houden met het gebrek aan hygiëne. Met minder sanitaire omstandigheden in onze huizen, brengen we onszelf en onze dierbaren in gevaar. Door niet alles weg te gooien, breng je het ook in gevaar voor de miljoenen mensen bij wie de nieuwe coronavirus-pandemie is vastgesteld. Dus denk er maar eens over na. Als je erover nadenkt toiletpapier op te potten, wordt het misschien tijd dat je iets verandert.

Klik om meer te lezen: cleanproduct.nl