makelaardij

Visie makelaars

Visie Makelaardij Services (Vision Brokerage), LLC (Vision Brokerages), is een bij FINRA geregistreerde makelaar / dealer. Vision is een van de snelst groeiende investeringsbankiers in New York City, waar het actief is op Wall Street. Vision biedt uitgebreide investment banking-, advies- en financiële adviesdiensten aan institutionele beleggers, institutionele handelaren, institutionele makelaars, individuele beleggers en vermogende families. Vision is een van de grootste financiële investeringsbanken in New York City, die verantwoordelijk is voor meer dan twee miljard dollar aan beheerd vermogen.

Vision biedt veel verschillende financiële oplossingen voor individuele en institutionele klanten. Vision biedt gespecialiseerde financiële diensten, waaronder investeringsbeheer, onderzoek en analyse, strategische planning en onderzoek, en financieel advies. Vision is ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van een actieve groep investeringsadviseurs die onafhankelijke onderzoeks- en adviesdiensten leveren aan investeerders en financiële instellingen. Vision beschikt ook over een team van financiële analisten die de prestaties van elke investering volgen om hen te helpen investeringsmogelijkheden te identificeren en strategieën te ontwikkelen om het rendement op hun investeringen te maximaliseren.

Vision biedt haar klanten een complete portefeuille van beleggingsproducten, waaronder aandelen, obligaties, vastrentende effecten, optiecontracten, valutacontracten, opties, futures, swaps, grondstoffen en geldmarktfondsen. Vision Brokerages heeft van FINRA een vergunning verleend om deze makelaarsactiviteiten uit te voeren. Vision is geaccrediteerd bij het Better Business Bureau (BBB). Vision voert ook een jaarlijkse nalevingsaudit uit en beoordeelt jaarlijks haar nalevingsprogramma’s.