All

YFI's zijn een goede investering omdat het rendement van YFI's hoog is

 <a href=Bitcoinmeester.nl “>

YFI's zijn een goede investering omdat het rendement van YFI's hoog is

YFI is de afkorting voor Youth Income Fund. Het is een relatief nieuwe organisatie die eind 2006 is opgericht. YFI staat voor jongereninkomensfonds en investeert in projecten vanuit de behoefte van de lokale jeugd. Jongeren in veel gemeenschappen hebben heel weinig geld om voedsel, kleding of andere benodigdheden te kopen. YFI slaat een brug naar deze jongeren en wil hen empoweren.

YFI's werkt met jongeren door toegang te bieden tot relevante informatie, producten en diensten op basis van hun behoeften YFI. Het biedt jongeren een manier om toegang te krijgen tot de producten die ze nodig hebben en tegelijkertijd om banen te creëren voor degenen die er naar op zoek zijn. Door cryptosystemen zoals YFI's te gebruiken, zal iedereen de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan deze nieuwe economie. De reden waarom YFI's zo anders zijn dan andere ICO-bedrijven, is omdat het een vorm van digitale valuta gebruikt. Zo investeert Yearn in verschillende technologieën die centralisatie in de industrie tegengaan.

Yearn Finance combineert verschillende technologieën om centralisatie in de markt tegen te gaan. Dit alles vertaalt zich in een sterke toewijding aan gedecentraliseerde financiën. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld nooit een eerste muntaanbieding georganiseerd. Bovendien is er nooit een voorverkochte . Alle transacties en aankopen worden puur door de YFI-houders zelf gedaan. Omdat YFI's gedecentraliseerd en grotendeels onaangeboord zijn, hebben veel van hen een hoog rendement.

Meer info over dit artikel: https://bitcoinmeester.nl/

Tagged