Dieet

Zijn er ervaringen met het Keto-dieet?

keto diet

Is het mogelijk om af te vallen met het keto-dieet? Als u het traditionele keto-dieet volgt, bent u beperkt tot minder dan 10% van uw totale dagelijkse calorie-inname (ten minste 100 gram per dag voor een gemiddeld dieet van tweeduizend calorie├źn), zodat uw lichaam ketose kan krijgen en vet kan gebruiken als de belangrijkste bron van energie.

In theorie kan dit leiden tot een laag gewichtsverlies in koolhydraten, aangezien is aangetoond dat ketose een lage eetlust bevordert, vooral in combinatie met de afwezigheid van koolhydraten. De koolhydraatarme dieetervaringen die gepaard gaan met ketose omvatten verhoogde energieniveaus, verminderde honger en verlies van eetlust met behoud van een stabiel lichaamsvetniveau.

Helaas zijn er maar heel weinig mensen die het keto-plan met succes volgen. De belangrijkste reden voor de mislukkingen is dat mensen het plan niet correct volgen. Dit artikel bespreekt enkele van de fouten die mensen maken bij het volgen van het vastgestelde plan.

Het eerste dat u in gedachten moet houden, is dat u in het begin langzaam moet beginnen en u aan de strengste vorm van het dieet moet houden. Dit betekent dat je je koolhydraten slechts een paar dagen moet schrappen en ze vervolgens langzaam weer moet introduceren naarmate je vordert. Het is belangrijk op te merken dat een strikte vorm van het keto-dieet vereist dat je ervoor zorgt dat je gedurende die tijd geen koolhydraten of calorie├źn uit vast voedsel eet. Veel mensen gaan er ten onrechte van uit dat ze het eten van koolhydraten kunnen overslaan en toch afvallen. In feite zal dit meer kwaad dan goed doen.

De tweede fout die u moet vermijden bij het volgen van een strengere vorm van het dieet, is ervoor te zorgen dat uw inname in overeenstemming is met uw doelen. Mensen hebben misschien gehoord van het woord plateau en dit verwijst naar het feit dat wanneer u op dieet bent, u merkt dat uw gewichtsverlies vertraagt. Hoewel u misschien ziet dat u aan het afvallen bent, betekent dit niet noodzakelijk dat u op de goede weg bent.

Door uw inname van koolhydraten de hele week op peil te houden, kunt u het vet blijven verbranden en een stabiel gewicht behouden. Door je aan het plan te houden, kun je het maximale uit het keto-dieet halen. Als u deze twee tips volgt, zou u het doel van afvallen moeten kunnen bereiken.

meer informatie keto dieet ervaringen

Tagged